logo

Bakker Automotive: de specialist voor uw airco in Barneveld

logo@2x

Hebt u het idee dat uw auto airco niet optimaal werkt? Vanuit Barneveld verzorgt Bakker Automotive een uitstekende en snelle aircoservice om een goed werkende airco te garanderen. Zo voorkomt u in de winter het beslaan van uw voorruit en bent u in de zomer voorzien van een koele auto.

Optimale climate control met onze aircoservice

Als aircospecialist bent u bij Bakker Automotive aan het juiste adres om spoedig de problemen met uw airco te verhelpen. Om een optimale luchtkwaliteit te garanderen heeft uw airco elke drie jaar onderhoud nodig. Per jaar verliest een auto airco zo’n 10% aan koelmiddel. Om problemen te voorkomen raden we aan om onze specialisten tijdig uw airco te laten controleren. We checken de temperatuur en zullen indien nodig uw airco vullen.

Wacht u te lang met het onderhoud? Dan loopt u het risico dat u geen koeling meer krijgt of dat de airco pomp stukloopt. Gebruik de airco regelmatig, zodat alle onderdelen goed gesmeerd blijven. Uitdroging veroorzaakt namelijk lekkage in uw airco systeem. Tijdens openingstijden kunt u altijd langskomen om uw airco te laten controleren.

Wij verzorgen de airco service inclusief:

  • Airco diagnose: problemen en lekkages worden direct opgespoord
  • Controle en vervanging van koelmiddel in de airco
  • Een vakkundig oog en een zeer snelle werkwijze dankzij professionele apparatuur

Lekkage in uw airco systeem

Bakker Automotive raadt aan om tijdens een onderhoudsbeurt de airco te voorzien van een lekvloeistof. Wij vinden op die manier snel de oorzaak wanneer het systeem lek mocht raken. Is uw airco lek en hebt u geen lekvloeistof aan de auto toegevoegd? Met een speciaal gas zetten wij het aircosysteem onder druk. Hierna controleren we uw airco systeem met een extern apparaat. Deze zogenaamde snuffelaar wijst ons op het lekgat. Na het herstellen van de lekkage raden wij aan om uw airco kanalen te laten reinigen met een speciaal desinfectiemiddel om schimmel in het systeem tegen te gaan. Dit niet alleen voor nare geuren, maar ook voor uw gezondheid.

11076931-21

CONTACT

Bent u geïnteresseerd in ons autobedrijf in Barneveld? Neem telefonisch contact op of vul het contactformulier in. Natuurlijk bent u van harte welkom bij ons op locatie. Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur. Daarbuiten kunt u eventueel langskomen op afspraak.

Bakker Automotive
Lunterseweg 76 D
3772 TS Barneveld

Tel: 085-8881927
Mail: info@bakkerautomotive.nl

LOCATIE