logo

Bakker Automotive verzorgt de inkoop van auto’s in Barneveld

logo@2x

Wilt u uw auto verkopen aan een universele autogarage? Bakker Automotive regelt de inkoop van auto’s en kleine bedrijfswagens in Barneveld. Wij zijn betrouwbaar, flexibel en transparant. Zo verzekeren we onze klanten te allen tijde van een eerlijke prijs en voeren we vooraf een taxatie uit.

Ruil uw auto in of verkoop deze aan onze autogarage

Een groot voordeel van uw auto verkopen aan een autogarage als Bakker Automotive is dat u het voertuig snel kwijt bent en niet met dubbele maandlasten zit. Over eventuele reparaties, onderhoudswerkzaamheden en de APK-keuring hoeft u zich geen zorgen meer te maken. Wanneer wij de auto uit handen nemen, nemen we meteen alle zorgen uit handen. Bovendien hoeft u geen advertenties te plaatsen op verschillende verkoopsites om een geschikte koper te vinden. Tevens kunnen we uw oude auto inkopen als u besluit één van onze inkoop auto’s aan te schaffen. Hiermee lost u al een deel van de prijs van het nieuwe voertuig af. Bij ons op locatie regelen we tijdens de auto inkoop meteen de vrijwaring en eventueel de tenaamstelling van uw auto. Het enige wat u nog hoeft te doen is de autoverzekering overzetten – indien van toepassing – op uw nieuw auto.

10906175-2

Auto laten taxeren voor een eerlijke prijs

U bent binnen openingstijden te allen tijde welkom bij ons autobedrijf om uw potentiële inkoop auto te laten taxeren. Aan de hand van een professioneel en landelijk systeem verzorgen wij de taxatie van wagens. Hierbij zijn de staat van de auto, het gepleegde onderhoud en eventuele schades van belang. Ook zaken als een vervangen distributieriem, onderhoudsboekjes en reservesleutels tellen mee. Via het betrouwbare systeem doen wij een eerlijk bod. Bij Bakker Automotive bent u gegarandeerd van een snelle betaling, een nette afhandeling en een groot gemak.

Meer informatie over de inkoop auto’s van Bakker Automotive in Barneveld? U kunt bellen naar 085-8881927 of het contactformulier invullen. We nemen spoedig contact met u op.

CONTACT

Bent u geïnteresseerd in ons autobedrijf in Barneveld? Neem telefonisch contact op of vul het contactformulier in. Natuurlijk bent u van harte welkom bij ons op locatie. Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur. Daarbuiten kunt u eventueel langskomen op afspraak.

Bakker Automotive
Lunterseweg 76 D
3772 TS Barneveld

Tel: 085-8881927
Mail: info@bakkerautomotive.nl

LOCATIE