logo

Occasions in Barneveld vindt u bij Bakker Automotive

logo@2x

Bent u op zoek naar occasions in Barneveld of wilt u een tweedehands auto te koop aanbieden? Bakker Automotive is een universeel autobedrijf waar u terecht kunt voor het kopen of verkopen van occasions. Bij ons schaft u gebruikte auto’s aan in goede staat van alle merken binnen diverse prijsklassen.

Tweedehands auto’s kopen en (import) auto’s op aanvraag

Bij ons bent u aan het juiste adres voor het kopen van tweedehands auto’s en import auto’s tegen een betaalbare prijs. Onze occasions zijn in een nette staat en kijken we grondig na voordat we één van de auto’s aan u meegeven. We zien u in de toekomst graag terug voor eventueel onderhoud of een reparatie. Een voordeel is dat u uw oude auto bij ons kunt inruilen. Het assortiment varieert regelmatig van een Volkswagen en Kia tot aan een Seat en Chrysler. Houdt ons aanbod nauwlettend in de gaten om er op tijd bij te zijn.

Zit het gewenste voertuig er niet tussen? Wij verzorgen tevens auto occasions op aanvraag. Leg ons uw zoekopdracht voor en we gaan op zoek naar de auto van uw dromen binnen uw gewenste budget. We hebben de mogelijkheid om auto’s te importeren. Hierbij regelen wij de BPM naheffing en zorgen we dat de invoer auto een Nederlands kenteken van de RDW krijgt. Zo bespaart u uzelf een hoop werk in uw zoektocht.

Auto vrijwaren en te naam stellen

Wanneer het eindelijk zo ver is en u uw ideale wagen hebt gevonden, moet u uw oude auto alleen nog vrijwaren en het nieuwe voertuig op uw naam zetten. Als RDW-erkend autobedrijf kunnen wij dit bij ons op locatie voor u doen. Tijdens openingstijden bent u van harte welkom voor het maken van een proefrit. Buiten openingstijden kunt u langskomen op afspraak.

Hebt u interesse in de occasions van Bakker Automotive in Barneveld? Bel naar 085-8881927 of vul het contactformulier in. We staan u spoedig te woord.

10922835-11

CONTACT

Bent u geïnteresseerd in ons autobedrijf in Barneveld? Neem telefonisch contact op of vul het contactformulier in. Natuurlijk bent u van harte welkom bij ons op locatie. Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur. Daarbuiten kunt u eventueel langskomen op afspraak.

Bakker Automotive
Lunterseweg 76 D
3772 TS Barneveld

Tel: 085-8881927
Mail: info@bakkerautomotive.nl

LOCATIE