logo

APK-keurmeester in Barneveld voor controle van uw auto

logo@2x

Laat de erkende APK-keurmeester van Bakker Automotive uw auto controleren in Barneveld. Onze keurmeester is verantwoordelijk voor de algemene periodieke keuring die elke auto verplicht is te ondergaan. Wij gaan verantwoord om met deze taak en garanderen u te allen tijde een hoogwaardige inspectie.

Professionele APK-keuring voor personenauto’s en bedrijfswagens

Onze APK-keurmeester onderzoekt uw auto of kleine bedrijfswagen op alle mogelijke onvolmaaktheden, storingen en technische mankementen. De APK wijst uit of uw auto de weg nog op mag. Bakker Automotive voert deze inspectie snel en vakkundig voor u uit en is gespecialiseerd in alle voorkomende monteur werkzaamheden. We checken of uw voertuig milieuverantwoord is en veilig genoeg is om de weg op te gaan. U geniet van een heerlijk vers gezet kopje koffie terwijl wij uw auto keuren. Natuurlijk kunt u de auto ook gewoon ’s ochtends bij ons afleveren. Wij bellen u in de loop van de dag als de wagen gereed is.

Wij voeren APK-keuringen uit voor:

  • Personenauto’s van elk soort en merk
  • Kleine bedrijfswagens tot 3500 kilogram
  • Auto’s met een benzinemotor, dieselmotor, aardgas, hybride, elektrische voertuigen of LPG

Transparante aanpak

Voorafgaand vertellen we u uitgebreid over onze aanpak, de benodigdheden en de geschatte prijs. Als wij een mankement tegenkomen, lichten wij u direct in met een offerte op maat. U beslist zelf wat we gaan doen. Pas na uw goedkeuring gaan we voor u aan de slag. Weet u niet wanneer uw APK verloopt? Bij de RDW bekijkt u eenvoudig tot wanneer uw voertuig gekeurd is.

Uw auto laten keuren door onze ervaren APK-keurmeester in Barneveld? U kunt bellen naar 085-8881927 of het contactformulier invullen. Wij voeren elke werkdag keuringen uit tussen 08:00 – 17:00 uur. U bent altijd vrij om uw auto voor een APK willekeurig bij ons langs te brengen. Wel raden wij aan een afspraak te maken.

Bakker Automotive Aircoservice

CONTACT

Bent u geïnteresseerd in ons autobedrijf in Barneveld? Neem telefonisch contact op of vul het contactformulier in. Natuurlijk bent u van harte welkom bij ons op locatie. Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur. Daarbuiten kunt u eventueel langskomen op afspraak.

Bakker Automotive
Voltastraat 21 A
3771 RX, Barneveld

Tel: 085-8881927
Mail: info@bakkerautomotive.nl

LOCATIE