logo

Professioneel onderhoud van uw auto

logo

Professioneel onderhoud van uw auto

Bakker Automotive, betrouwbaar, flexibel en professioneel!

U bent op de juiste plek! Bakker Automotive is er om te helpen bij vragen,  inkoop en verkoop van auto’s. Of het nu gaat om advies bij het kopen van een auto of het oplossen van een storing, bij Bakker Automotive wordt u snel en professioneel geholpen!

Transparante diagnose

Met het moderne Clairesysteem ontvangt u foto’s op de mail bij een onderhoudsbeurt of reparatie. Zo kunt u direct thuis of op het werk bekijken om ook zelf te zien en bepalen of een onderdeel aan vervanging toe is.

Advies en meedenken

Autorijden kost al genoeg. Maar goedkoop moet ook geen duurkoop worden. Samen met uw wensen, en bijvoorbeeld een aankoopkeuring, komen we tot een goed advies. Het doel is zorgeloos rijden voor een betaalbare prijs.

Snel weer op pad

Snelheid staat hoog in het vaandel. U kunt vaak gewoon wachten op bv. APK, lekke band of kleine beurt. Dit scheelt ons beiden tijd. Uiteraard staat er koffie klaar!

Wilt u een afspraak maken? Kom gerust langs, bel of stuur een mail!

Nieuws en informatie

Wat gebeurt er in de werkplaats? Met welke zaken houdt Bakker Automotive zich bezig? Hieronder ziet u een aantal voorbeelden. Kijk op de Facebookpagina voor meer berichten!

DE WERKPLAATS

Met grote zorgvuldigheid zijn de juiste apparaten en het goede gereedschap geselecteerd. Hierdoor zijn de benodigde certificaten verkregen. Er zijn twee bruggen waar zowel een kleinere auto als een grote bestelwagen op gezet kan worden. Kom gerust eens kijken op de Voltastraat!

Bent u tevreden over onze service? Laat dan een recensie achter!

CONTACT

Heeft uw auto onderhoud nodig, bent u op zoek naar een andere auto of heeft u een storing? Neem contact op via de telefoon, email of het contactformulier!

 06 1220 3200

Openingstijden: Maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 18.00.

Adres: Voltastraat 21A, 3771 RX, Barneveld