Nieuw: Plan online uw afspraak in

 In Nieuws

Tijd voor de APK? Een grote of een kleine onderhoudsbeurt? Vanaf nu hoeft u daarvoor niet meer te bellen naar Bakker Automotive. U kunt uw afspraak voortaan gewoon online inplannen op een tijd die u het beste uitkomt.

De planningtool op Bakker Automotive is kinderlijk eenvoudig. U kiest een type afspraak en u selecteert een datum die groen of oranje is. Groen staat voor “geheel vrij” en oranje voor “bijna vol”. Tenslotte nog het tijdstip en u bent klaar. Makkelijker kan het niet!

Het grote voordeel van online inplannen is volgens Kees Bakker dat het op elk moment van de dag mogelijk is en zowel met de pc als met de mobiele telefoon geregeld kan worden.

“Normaal gesproken moeten mensen bellen tijdens openingsuren. Dat is voor veel mensen lastig in combinatie met een drukke baan. Nu kunnen klanten gewoon rustig op de bank een afspraak inplannen op een tijd dat het hen uitkomt.”

Ook telefonisch bereikbaar
Bakker Automotive draait ook in de zomervakantietijd gewoon door. Op werkdagen is de garage van 08:00 uur tot 18:00 uur is de garage geopend, zodat klanten voor of juist na hun werk de auto kunnen brengen of halen. Uiteraard blijft Bakker Automotive ook gewoon telefonisch goed bereikbaar.

Gelijk een afspraak inplannen?  AFSPRAAK INPLANNEN

Recent Posts
betalen met ideal