Bakker Automotive verdubbeld mankracht

 In Nieuws

Altijd goedgehumeurd en altijd klaar om aan te pakken: sinds 1 mei 2017 heeft Bakker Automotive er een medewerker bij. Mickey Doppenberg is een ervaren kracht waarbij uw auto in veilige handen is!

Mickey was al een tijdje zijdelings betrokken bij Bakker Automotive, maar dan vrijwillig. Hij smeerde een lik verf mee bij de oplevering van het pand en sprong af en toe bij in de werkplaats bij extreme drukte.

Kwaliteit
Door de sterke groei van het bedrijf is Bakker Automotive nu in staat om Mickey fulltime in diens te nemen. Een verdubbeling in mankracht en misschien wel een verdriedubbeling in kwaliteit: twee weten meer dan één tenslotte.

De kwaliteiten van Mickey liggen vooral op het vlak van auto-onderhoud en –reparatie. Daarnaast is hij druk bezig met het behalen van zijn APK-papieren, zodat ook de jaarlijkse controle van uw auto door hem uitgevoerd kan worden.

Afwisselend
Mickey: “Werken bij Bakker Automotive geeft me veel vrijheid, maar ook veel verantwoordelijkheid. Doordat Bakker Automotive alle soorten automerken in onderhoud heeft, is geen dag voor mij hetzelfde. Het is lekker druk en de dagen vliegen voorbij.”

Recent Posts